Tule nauttimaan hyvinvointipalveluistamme Porissa

Varaa aika
Parturikuvake

Porin Hius- ja Kauneusklinikka tarjoaa myös hyvinvointipalveluita. Hyvinvointipalveluihimme kuuluvat hieronnat ja vyöhyketerapia. Lisäksi saat meiltä laadukkaat ripsi-, kynsi- ja kasvohoidot sekä kestopigmentoinnit. Tule rentoutumaan ja varaamaan hetki itsellesi ja hyvinvoinnillesi!

 

Saat saman katon alta myös parturi-kampaamopalvelut sekä HiusAkatemian palvelut, kuten hiusjuuritutkimukset ja liike- ja kotihoidot.

 

Kysy rohkeasti lisää palveluistamme tai varaa aika vaivattomasti verkossa. Palveluiden hinnaston löydät varauspalvelustamme.

Hieronnat ja vyöhyketerapia

Hyvinvointipalveluihimme sisältyvät rentouttavat ja hoitavat hieronnat kaikenlaisiin tarpeisiin. Klassisten hierontojen ohessa palveluihimme kuuluvat muun muassa lämmitetyillä luonnonkivillä tehty kuumakivihieronta sekä purentalihashieronta. Voit yhdistää hierontaan halutessasi myös haudehoitomenetelmällä tehtävän turvehoidon.  

 

Vyöhyketerapiassa käsittelemme kehon heijastepisteitä hieromalla ja painelemalla. Terapiaa voidaan käyttää monenlaisten kehon ja mielen ongelmien hoidossa aina kiputiloista stressiin. Kysy myös energiahieronnoista ja raindrop-hoidoista!

Ripset ja kulmat kuntoon

Tule uudistumaan ja kaunistumaan ripsi-, kulma- ja kasvohoitoihimme. Toteutamme muun muassa ripsien ja kulmien värjäykset sekä kulmakarvojen muotoilut toiveidesi mukaan. Saat meiltä myös muun muassa klassiset ripsienpidennykset, näyttävät volyymiripsenpidennykset ja ripsien sekä kulmien taivutukset sekä kestotaivutukset. Tällä hetkellä ripsienpidennyksiä ei ole saatavilla.

 

Palveluihimme kuuluvat myös kestopigmentoinnit ja microblading-hoidot, ja teemme lisäksi meikkaukset ja kasvohoidot. Varaa aikasi netissä!

Kädet ja jalat kauniiksi

Saat monipuoliset palvelut myös käsien ja jalkojen kauneuteen ja hyvinvointiin. Teemme esimerkiksi klassiset manikyyrit ja pikamanikyyrit vahvalla ammattitaidolla. Tiimimme toteuttaa myös upeat geelilakkaukset ja rakennekynnet toiveidesi mukaan. Lisäksi teemme käsille parafiinihoidot.

 

Anna huomiota myös jaloillesi varaamalla hoitava, rentouttava ja kaunistava jalkahoito. Toteutamme tietysti geelilakkaukset myös varpaankynsiin. Tule hoitoon – ja jatka päivääsi keveämmin askelin!