Hiusjuuritutkimukset ja hoidot hiusklinikaltamme Porissa

Varaa aika
Parturi-kampaamokuvake

Porin Hius- ja Kauneusklinikka on HiusAkatemian jäsenliike, ja meiltä saat kokonaisvaltaiset palvelut hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin. Palveluvalikoimaamme kuuluvat hiuspohja- ja hiusjuuritutkimukset Leica:n valomikroskooppilla, hiustenlähtöä pysäyttävät laserhoidot sekä mikroverenkiertoa stimuloivat BEMER-hoidot. Autamme sinua valitsemaan HiusApteekin loistavasta valikoimasta HiusApteekin sinulle sopivat tuotteet. Meiltä löydät myös hellävaraiset AQUIS-hiuspyyhkeet.

 

Saman katon alta saat myös parturi-kampaamo- ja hyvinvointipalvelut.

 

Lue lisää palveluistamme ja varaa aikasi hoitoihin kätevästi verkossa. Jos haluat lisätietoja hoidoista, ota meihin epäröimättä yhteyttä!

Ajanvaraus

Ratkaisut hiuspohjan ongelmiin hiusjuuritutkimuksella

Olemme hiustenlähdön sekä muiden hiuspohjaongelmien hoidon asiantuntijoita. Jos kärsit hiustenlähdöstä tai muista hiuspohjan ongelmista, hiusjuuritutkimus voi tarjota ratkaisun pulmiisi.

 

Hiusjuuritutkimuksella selvitämme hiustenlähdön ja kaljuuntumisen syyt. Tutkimuksella voidaan löytää apu esimerkiksi pälvikaljuun, hiusten kasvuhäiriöihin, talipunkkiin, hilseilyyn, psoriasikseen, rasvoittuvaan hiuspohjaan sekä muihin hiuspohjan ongelmiin.

 

Olemme hiustenlähdön syitä vuodesta 1985 lähtien tutkineen HiusAkatemian jäsenliike. Hiusjuuritutkimuksen on kehittänyt HiusAkatemian perustaja, luonnontieteiden kandidaatti Annikki Hagros-Koski.

Tuotteet hiusten hyvinvointiin HiusApteekista

HiusAkatemian jäsenliikkeenä tarjoamme asiakkaillemme myös HiusApteekin laadukkaat tuotteet. Tuotevalikoimaan on valittu mahdollisimman turvalliset tuotteet, joiden koostumuksen selvittämiseen on osallistunut useita kemianalan ammattilaisia.

 

Tuotteet on luotu erityisesti herkästi kosmeettisiin aineisiin reagoiville, kuten allergikoille, atooppista ihottumaa ja psoriasista sairastaville sekä hiuspohjanongelmista, kuten vaikeista hilseistä kärsiville henkilöille. Ne sopivat hyvin myös turvallista kosmetiikka arvostaville sekä lapsille ja ikäihmisille.

Kosmetiikkamme ei sisällä formaldehydiä vapauttavia säilöntäaineita tai lisättyjä ftalaatteja.

 

Tuotteemme erottuvat raaka-aineidensa puolesta mahdollisimman paljon toisistaan. Jokaisen tutkimuksessa havaitun haitallisen aineen osalta valikoimassamme on siis ainakin yksi tuote, jossa kyseistä ainetta ei ole. Tule tutustumaan!

Aktivoi hiusten kasvua laserhoidolla

Hiustenlähtö on monelle kriisin paikka. Ruotsissa kehitetty Laser Hair Care -hiuslaserhoito on turvallinen ja tehokas keino aktivoida hiuspohjan verenkiertoa ja hiusten kasvua. Hiuslaserhoito saa hiustenlähdön yleensä pysähtymään, ja tilanne saadaan palautettua muutaman vuoden takaiselle tasolle. Hoidoilla on parantavia vaikutuksia myös hilseilystä, kutinasta ja psoriasiksesta kärsiville.

 

Laserhoito tuntuu miellyttävältä. Se aktivoi hiuspohjan verenkiertoa ja saa usein aikaan lämmöntuntua ja pientä pistelyä. Hoito ei vahingoita herkkääkään ihoa.

Hiusten kasvu aktivoituu yleensä jo noin neljän hoitokerran jälkeen, mutta hiustenlähtöön tarvitaan tavallisesti kokonaisuudessaan noin 15 hoitokertaa. Kutinaan, hilseilyyn ja psoriasisoireisiin tehoaa yleensä 10 hoitokertaa.

 

Laserhoitoon tullessasi hiusten tulisi olla pestyt, puhtaat ja kuivat. Näin hoidolla saadaan aikaan paras mahdollinen lopputulos. Psoriasiksesta ja pahasta hilseilystä kärsivien tulisi myös harjata hiukset huolellisesti.

BEMER-terapiaa kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

BEMER-terapia on fysikaalista verisuoniterapiaa, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä verenkiertoa. Hoito parantaa kehon solujen suorituskykyä, auttaa kivun helpottumisessa ja tukee kehon omia, itseään korjaavia prosesseja. Hyvä mikroverenkierto vaikuttaa kokonaisvaltaisesti ihmisen terveyteen: se toimittaa soluille happea ja ravintoaineita sekä kuljettaa pois kuona-aineita. BEMER-hoitoja voidaankin käyttää muun muassa selkäkipujen ja lihasjännityksen hoitoon. BEMER-terapiaa voidaan tehdä myös kotihoitona. Hoidoissa käytettävä laite on joka kotiin ja koko perheelle sopiva. 

 

BEMER-hoidon edut:

1

  • vähentää tulehdusalttiutta ja vahvistaa vastustuskykyä

  • edistää solujen ravinteiden saantia sekä kuona-aineiden eritystä elimistöstä

  • vähentää stressin seurauksia, parantaa suorituskykyä ja nostaa kestävyyttä

  • lyhentää palautumisaikaa urheilusuoritusten jälkeen ja tukee haavojen sekä urheiluvammojen parantumista.