Kauneus ja hyvinvointi
Tieteellinen hiusjuuritutkimus Ylös

Hiusjuuritutkimus johtaa oikeille jäljille
Olemme hiustenlähdön ja hiuspohjaongelmien asiantuntija, HiusAkatemian jäsenliike.

Hiusjuuritutkimuksesta apu hiuspohjan ongelmiin
Hiustenlähdön ja kaljuuntumisen syyt, Pälvikalju, Hiusten kasvuhäiriöt, Hiuspohjan ongelmat, Talipunkki, Hilseet, Psoriasis, Rasvoittuva hiuspohja

HiusAkatemian perustaja, luonnontieteiden kandidaatti Annikki Hagros-Koski on kehittänyt hiusjuuritutkimuksen. HiusAkatemia on tutkinut hiustenlähdön syitä vuodesta 1985 lähtien ja saavuttanut hiusjuuritutkimuksessa ainutlaatuista osaamista maailmanlaajuisesti.

HiusAkatemian jäsenliikkeenä tarjontaamme kuuluu myös HiusApteekin tuotteita. HiusApteekin tuotevalikoimaan on valittu mahdollisimman turvallisia tuotteita, joiden koostumuksen selvittämiseen on osallistunut useita kemianalan ammattilaisia. Tuotteemme ovat tarkoitettu herkästi kosmeettisiin aineisiin reagoiville, esimerkiksi atooppista ihottumaa, psoriaasista ja erilaisia allergioita sairastaville sekä hiuspohjanongelmista kuten vaikeista hilseistä kärsiville henkilöille. Ne sopivat hyvin myös turvallista kosmetiikka arvostaville lapsille ja ikäihmisille.

Bemer Ylös

Bemer-terapia stimuloi verenkiertoa

Hyvä mikroverenkierto vaikuttaa koko ihmisen terveyteen. Mikroverenkierto toimittaa kehon soluille happea ja ravintoaineita sekä kuljettaa pois kuona-aineita.

Bemer-terapia on fysikaalista verisuoniterapiaa, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä verenkiertoa. Tämä parantaa kehon solujen suorituskykyä, joka puolestaan auttaa kivun helpottumisessa sekä tukee kehon omia itseään korjaavia prosesseja. Fysikaalista verisuoniterapiaa voidaan käyttää myös muun muassa selkäkipuihin ja lihasjännitykseen.

Näin BEMER toimii

  • Vähentää tulehdusalttiutta ja vahvistaa vastustuskykyä
  • Edistää solujen ravinteiden saantia sekä kuona-aineiden eritystä elimistöstä
  • Vähentää stressin seurauksia, parantaa suorituskykyä ja nostaa kestävyyttä
  • Lyhentää palautumisaikaa urheilusuoritusten jälkeen sekä tukee haavojen ja urheiluvammojen parantumista

Tutustu: kiviniemi.bemergroup.com

Laser Hair Care Ylös

Hiustenlähtö on monelle pienen kriisin paikka, sillä onhan hiukset yksi näkyvin osa ulkonäköämme. Hiuslaser Hyväriseltä saatava Laser Hair Care -hiuslaserhoito on sekä turvallinen että tehokas keino hiuspohjan verenkierron ja siten myös hiustenkasvun aktivoimiseen.

Minkälaisia tuloksia hiuslaserhoidolla saadaan aikaan?
Hiuslaserilla tehtävillä hoidoilla saadaan alkanut hiustenlähtö yleensä pysähtymään ja tilanne saadaan palautettua muutaman vuoden takaiselle tasolle. Hiuslaserhoidoilla on elvyttäviä ja parantavia vaikutuksia myös hilseilystä, kutinasta ja psoriasiksesta kärsiville.

Miten hiuslaser toimii?
Laser Hair Care -hoitolaite on alan kehittyneimpiä teknisiä ratkaisuja - se on tehokas, mutta myös turvallinen ja tutkittu. Laser Hair Care 3000 on kehitetty Ruotsissa ja se täyttää yhteispohjoismaiset sekä suomalaiset sähö- ja työterveysmääräykset. Sen tehokkuus on säädetty juuri optimaaliselle voimakkuudelle, jotta hoidoilla saadaan toivottuja tuloksia vahingoittamatta herkempääkään ihoa.

Kenelle Laser Hair Care -hiustenhoito sopii?
Laserhoito on tehokas apu sekä naisille että miehille, jotka kärsivät hiustenlähdöstä tai päänahan ongelmista, kuten hilseestä tai psoriasiksesta.

Kuinka nopeasti hiuslaser tuo tuloksia?
Itse laserhoitoja tehdessäni olen havainnut hiustenkasvun aktivoituneen jo neljän hoitokerran jälkeen. Perinteiseen hiustenlähdön ongelmaan tarvitaan kokonaisuudessaan yleensä noin 15 hoitokertaa. Näkyvimmät tulokset voidaan havaita noin viiden viikon sisällä hoitojen aloittamisesta.
Kutinaan, hilseilyyn ja psoriasiksen oireisiin tehoaa yleensä 10 hoitokertaa.

Ennen laserhoitoa, hoidon aikana ja hoitojen jälkeen
Laserhoitoon tullessasi hiusten tulisi olla pestyt, puhtaat ja kuivat, jotta hoidolla saadaan aikaan parhaat mahdolliset lopputulokset. Psoriasis-asiakkaiden ja pahasta hilseilystä kärsivien tulisi myös harjata hiukset huolellisesti. Mitä puhtaampi päänahka on, sitä tehokkaammin hoito toimii ja pääsee stimuloimaan päänahkaa.

Itse laserhoito tuntuu rentouttavalta ja miellyttävältä. Hiushoito aktivoi päänahan verenkiertoa, josta johtuen monilla asiakkailla hoito saa aikaan lämmöntuntua ja pientä pistelyä.

Hoitojakson jälkeen asiakas tuntee yleensä hiuksensa tuuheammaksi ja hyväkuntoisemmiksi.
AQUIS hiuspyyhkeet ja turbaanit Ylös

Hiusten kuivaaminen luonnollisesti voi vaikuttaa hiustesi terveyteen ja ulkonäköön enemmän kuin mikään muu menetelmä. Ole hellävarainen. Taputtele kuivaksi. Älä hankaa. Älä altista hiuksiasi liialle lämmölle. Kiedo hiuksesi AQUIS hiuspyyhkeeseen tai turbaaniin ja anna sen hoitaa loput.

Käyttöohje: https://youtu.be/jW6V87kGzQs

AQUIS hiuspyyhkeet ja turbaanit on valmistettu korkealaatuisesta, patentoidusta AQUITEX® materiaalista. Materiaali koostuu ohuen ohuista 0,25 denierin vahvuisista mikrokuiduista (vrt. silkkikuitu 1,24 ja puuvilla 1,5-2 denieriä), jotka on kudottu kankaaksi ainutlaatuista teknologiaa käyttäen. Näin mikrokuidusta saadaan käyttöön sen parhaimmat ominaisuudet.

AQUIS hiuspyyhkeet ja turbaanit kuivaavat hiuksesi muotoilukosteuteen jopa 5 kertaa nopeammin kuin puuvillafrotee tai normaali mikrokuitu. Ne imevät hiuksista kosteutta niin paljon, että kuuman ilman käyttäminen hiuksia kuivatessa ei ole tarpeen.

Kun käytät AQUIS hiuspyyhettä ja kuivaat hiukset viileällä ilmalla, säästät hiustesi lisäksi aikaa ja energiaa. Muutaman pesun jälkeen huomaat, että hiuksesi näyttävät terveemmiltä ja niissä on luonnollinen kiilto. Isomman eron havaitset muutaman viikon säännöllisen käytön jälkeen. Vielä merkittävämmän muutaman kuukauden kuluttua. Maltillinen föönays vähentää myös hiustenpesutarvetta. Kun hiuspohjaa ei tarpeettomasti lämmitetä, hiukset eivät myöskään rasvoitu niin helposti.

Minx Ylös

MINX on lämpöaktiivinen polymeerikalvo jolla päällystetään kynnen pinta. Ei vahingoita luonnon kynttä. Ei kemiallinen, ei tuoksua. Paljon erilaisia valmiita kuvioita ja värejä. Voidaan päällystää kirkkaalla geelilakalla jolloin pysyvyys on sama kuin geelilakkauksissa, 3-4 viikkoa. Ilman päällystystä minx pysyy kynsissä n.1-2 viikkoa, tällöin asiakas voi poistaa tuotteen itse! Loistava tuote kun halutaan näyttävät kynnet helposti. Myös varpaan kynsiin!

Rakennekynnet Ylös

RAKENNEKYNNET geelitekniikalla mahdollistaa sen, että hyvin lyhyistäkin kynsistä saadaan pidemmät ja kauniin muotoiset. Paljon koristelumahdollisuuksia; timantteja, folioita, maalauksia, minxiä, glitteriä, helmiä jne. Oikein hoidettuna kynsien huoltoväli on 3-5 viikkoa. Käytössä tuotemerkit: Nail Creation, Pina Parie ja Cuccio Colour (värit&geelilakat).

Kasvo- ja jalkahoidot Ylös

Kasvohoidoissa käytämme laadukasta Biodroga-ihonhoito sarjaa joka yhdistää hienoimmat raaka-aineet ja erittäin tehokkaan huippu huipputekniikan. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja, mineraaliöljyjä tai eläinperäisiä aineita. Kasvohoidoista voit valita 30-90min. hoitoja.

Jalkahoidot tehdään huolella ja ammatitaidolla. Tarvittaessa poistetaan myös kovettumat/ känsät, ohennetaan paksuuntuneet kynnet ja hoidetaan halkeilevat tai karheat kantapäät. Kynnet saavat kauniin lakkauksen joko tavallisella- tai geelilakalla. Unohtamatta rentouttavaa sekä tehokasta jalkojen hierontaa! Varpaankynsien geelauksella voidaan lisäksi korjata vaurioituneita kynsiä. Jalkahoidoissa käytössä Camillen60 jalkahoitotuotteet joista löytyy moneen jalkaongelmaan ratkaisu.

Pigmentoinnit Ylös

Mitä kestopigmentointi on?
Kestopigmentoinnilla korostetaan kulmia, ripsi- ja huulirajoja sekä tuodaan omat luonnolliset piirteet kauniisti esille. Pigmentointi antaa mahdollisuuden olla huoliteltu 24/7, erityisesti tilanteissa, jossa meikin käyttö on hankalaa kuten, liikuntaharrastukset, tietyt ammatit, ikänäkö, meikkiallergiat tai karvattomat alopeetikot. Kestopigmentoinnin avulla voidaan myös korjata epäsymmetrisyyttä. Pigmentointi tekee arjesta helpompaa ja aikaa jää paljon muuhunkin.

Kestopigmentointikäsittely
Kestopigmentointi tapahtuu väripigmentin avulla, joka on suunniteltu tähän tarkoitukseen. Väri viedään ihon ylimpiin kerroksiin. Käsittely on turvallinen ja se tehdään hygienisellä menetelmällä. Pigmentoinnin suunnittelu tehdään asiakkaan kanssa yhdessä. Ensimmäisellä kerralla pigmentointi luonnostellaan huolellisesti niin, että asiakas hyväksyy mallin. Lopputulos tehdään mahdollisimman luonnolliseksi. Käsittely on lähes kivuton puudukeaineiden avulla, mutta kutitusta ja nipistelyä voi ilmentyä. Käsittely tehdään aina kahdesti, jotta lopputulos olisi pysyvämpi. Uusinta käsittely tehdään 1-3kk ensimmäisestä käsittelystä ja se kuuluu kokonaishintaan.

Planoplas – veitsetön silmäluomen kohotus Ylös

Väsynyt ilme, surullinen katse? Raskaat silmäluomet eivät ole vain esteettinen harmi, vaan ne voivat myös aiheuttaa päänsärkyä tai heikentää näkökenttäämme. Perinteisiä silmäluomenleikkauksia vaivattomampi apu löytyy Planoplas-plasmahoitokynästä. Planoplas-kynän teho perustuu plasmasäteeseen, joka ihoon osuessaan muodostaa välittömän lämpöreaktion eli plasmapisteen. Plasmapisteen ympäriltä iho kutistuu silminnähden ja lämpöreaktio aktivoi fbroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen. Hoitotulos säilyy iholla arviolta kaksi vuotta tai pidempään, riippuen ihon tilanteesta ja ikääntymisprosessista.

Hoito alkaa aina alkukonsultaatiolla, jossa selvitämme hoidon tarpeen, hoidon soveltuvuuden sinulle sekä käymme yhdessä läpi hoitoprosessin. Yleensä yksi hoitokerta riittää, mutta asiakkaan tilasta ja ikääntymismuutoksista riippuen voidaan tarvita vielä toinen tai kolmas kerta. Hoitojen väli vähintään 3 kk. Konsultaation tarkoituksena on myös se, että Sinä saat vastauksen kaikkiin Sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Perinteisiä silmäluomenleikkauksia vaivattomampi apu löytyy Planoplas-plasmahoitokynästä. Planoplas-kynän teho perustuu plasmasäteeseen, joka ihoon osuessaan muodostaa välittömän lämpöreaktion eli plasmapisteen. Plasmapisteen ympäriltä iho kutistuu ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Hoitotulos säilyy iholla arviolta kaksi vuotta tai pidempään, riippuen ihon tilanteesta ja ikääntymisprosessista.

PlanoplasPlanoplas

BTB13™ Ylös

Terveen ihon alku ja juuri
BTB13 on suomalainen solustimulantti, joka rauhoittaa ihoa ja korjaa iho-ongelmia.

Ihon terveyteen vaikuttavat monet asiat. Jos ihosolun energia-aineenvaihdunta heikkenee ja soluun kertyy kuonaa, saattaa ilmetä häiriöitä. Ne voivat syntyä esimerkiksi auringon UV-säteiden, ilmansaasteiden, stressin tai lääkkeiden vaikutuksesta.

BTB13™-yhdiste tehostaa uusien terveiden ihosolujen tuotantoa ja stimuloi samalla solujen puhdistusjärjestelmää.

BTB13™-tuoteperheeseen kuuluvat BTB13™ Medical ja Anti-Age -tuotteet. Tuotteiden vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13) ja hyaluronihappo.

Oroottihappoa esiintyy luontaisesti elimistössä ja se on tärkeää solujen uusiutumiselle. L-karnitiini on luonnollinen aminohappo, joka tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja puhdistaa soluja kuona-aineista. Hyaluronihappo on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta.

BTB13™on yhdiste, jonka ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Tuotteet myös valmistetaan Suomessa.

UUTTA: BTB13™ aurinkosuojatuotteet.

Suomalainen solustimulantti

 

 

Login     © 2018 - 2022 Porin Hius- ja Kauneusklinikka & Mainostoimisto Hyvätideat Dynamic Solutions